Hjem > Hold deg oppdatert med nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev!

Fellesnevneren for både netthandel, finansverdenen og IT-sektoren er at det stadig skjer endringer. Derfor lønner det seg å abonnere på nyhetsbrev.

Er du en av dem som elsker bloggen vår, og som stadig sjekker om vi har oppdatert? Elsker du å få med deg nyheter innen finans, IT og offshore? Hadde du foretrukket å få denne informasjonen rett til innboksen din? Da er nyhetsbrev absolutt noe for deg!

Følg med på interessante bransjer – gjør gode investeringer

Her på itkanalen.com har vi mange forskjellige lesere med ulike interesser. Vi dekker alt fra netthandel til investering, finansteknologi, aksjemarkedet, olje og energi til privatøkonomi. Noen vil kanskje si at dette er et svært bredt spekter. Likevel er disse temaene ofte sammenvevd, særlig når det gjelder investeringer. Som investor er det alltid lurt å være oppdatert og få med seg nyheter fra aktuelle bransjer. Dette er hovedgrunnen til at vi anbefaler deg å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Hvordan fungerer nyhetsbrev?

Fordelen med nyhetsbrev fremfor nettaviser er at du får de viktigste nyhetene oppsummert, rett inn i innboksen din. I blant vil vi også gå i dybden på et spesielt tema, akkurat som vi gjør i blogginnlegg. Forskjellen her er at disse blogginnleggene kun sendes ut på mail. Du kan også få beskjed om at bloggen er oppdatert.

Alt vi trenger er mailadressen din. Vi lover å ikke sende ut mailer i tide og utide, men heller i en regelmessig rytme. Vi vil på ingen måte mase på deg, bare sørge for at du er oppdatert på det viktigste i bransjene vi dekker. Nyhetsbrevet er selvsagt helt gratis, og du kan enkelt avslutte det når du ønsker. Med andre ord taper du ingenting på å prøve, men du kan gå glipp av spennende informasjon om du ikke gir nyhetsbrevet en sjanse!

Den første mailen

Når du samtykker til å motta nyhetsbrev fra oss, er det lurt å sjekke spamfilteret ditt frem til du har mottatt den første mailen. Husk å markere at denne mailen ikke er søppelpost, slik at de fremtidige epostene våre havner på rett sted. Mange mailtjenester tilbyr også å lage etiketter i ulike farger. Gmail er et eksempel på en mailtjeneste som tilbyr dette. Lag gjerne en fargerik etikett som heter “nyhetsbrev”. Dette gjør det lettere for deg å få øye på mailene våre i innboksen din.