Hjem > Om oss i itkanalen.com

Om oss i itkanalen.com

Velkommen til itkanalen.com. Vi er en gjeng som er svært opptatt av både finans og IT. Nylig bestemte vi oss for å opprette en nettside hvor vi kan dele interessen og kunnskapen vår med andre. Som skribenter er vi nysgjerrige og ønsker å være oppdatert på siste nytt om favorittbransjene våre.

Dette skriver vi om

Målet vårt med itkanalen.com er å være en allsidig nettside som byr på tekster av høy kvalitet. Vi ønsker å være en ressurs for deg som er en hobbyinvestor, eller som anser deg selv som en IT-nerd. Nettsiden vår skal være variert, men likevel kun dekke noen utvalgte temaer. Her er en liste med eksempler på kategorier som vi ønsker å dekke:

*Netthandel

*Investeringer i IT

*Økonomi og business

*Aksjemarkedet

*Privatøkonomi

*Analyse og aksjetips

*Olje og energi

*Offshore

Å dekke disse åtte kategoriene sørger for at vi alltid har noe å skrive om. Disse bransjene henger også sammen på mange måter, og derfor har vi valgt nettopp disse.

Hvem passer itkanalen.com for?

Målgruppen vår er alle som er interessert i finans, kanskje særlig med fokus på IT. Privatøkonomi er også et spennende felt som angår alle, og dette vil vi også skrive en god del om. Uansett om du er en nybegynner i finansverdenen eller en mer erfaren økonomientusiast, ønsker vi å ha aktuelle saker som passer deg. Vi tar også gjerne imot tips til temaer vi kan skrive om, så ikke vær redd for å ta kontakt! Legg gjerne igjen kommentarer i kommentarfeltet også.

Økonomi er i vinden!

De to siste årene har økonomi og særlig sparing blitt mye omtalt i norske medier. Det finnes også mange spareblogger som fokuserer på investeringer og økonomisk uavhengighet. Denne trenden ønsker vi velkommen! Nettsiden vår vil skille seg ut fra disse personlige bloggene, da vi ønsker å by på mer generell informasjon og nyheter fra markedet. På den måten er vi altså ikke en konkurrent for økonomibloggerne, men forhåpentligvis et fint tilskudd i finanssfæren. Vi gleder oss masse til å publisere spennende stoff fremover. Lagre bloggen i nettleseren din og titt innom regelmessig! Les også gjerne om hvordan du kan abonnere på nyhetsbrevet vårt!